Dit is onze missie!

Het is onze missie om met onze trendy, lifestyle en duurzaam georiënteerde concepten het leven van huisdieren en hun baasjes zo leuk, gezond en veilig mogelijk te maken! We willen natuurlijk het allerbeste voor ze en daarom zijn wij met ongeveer 135 enthousiaste mensen dagelijks bezig met het bedenken, ontwerpen, plannen en verkopen. Het is ons gelukt om – al meer dan 50 jaar – onze producten te verkopen over de hele wereld.

Create happy moments!
Wij willen zo veel mogelijk “happy moments” creëren tussen huisdieren en hun baasjes door het ontwikkelen van mooie en fun(ctionele) dierbenodigdheden. Jaarlijks vernieuwen we ons assortiment met meer dan 1.000 nieuwe artikelen.

Dit is ons DNA!

De kernwaarden van onze bedrijfscultuur beschrijven wie we zijn en waar we voor staan. Deze unieke cultuur hebben we samen gecreëerd, hier heeft iedereen zijn aandeel in.

Dit zijn onze kernwaarden!

Betrokken: “samen, open en zonder dubbele agenda”
Slagvaardig: “keep it smart and simple”
Inventief: “vernieuwen zit in ons DNA”
Plezier: “wij houden van fun en happy moments”

Onze cultuur?

Bij Beeztees geloven we dat een positieve en plezierige werkomgeving essentieel is voor het succes van ons team. Daarom hebben we een levendige bedrijfscultuur gecreëerd waarin gezelligheid centraal staat.

Als Brabantse onderneming weten we hoe belangrijk het is om samen te genieten. Daarom organiseren we regelmatig teamuitjes, personeelsfeestjes en vrijdagmiddagborrels waar we samen ontspannen en onze successen vieren.

Maar dat is niet alles! We hebben ook BEezFIT opgericht, ons sportieve initiatief dat leuke activiteiten organiseert waar iedereen vrijblijvend aan kan deelnemen. Van inspirerende golf-clinics en gezellige wandeltochten tot energieke bootcamps en spannende padeltoernooien – er is voor elk wat wils!

Bij Beeztees hechten we waarde aan de balans tussen werk en ontspanning. We geloven dat een gezonde en actieve levensstijl bijdraagt aan het welzijn van ons team. Daarom moedigen we iedereen aan om mee te doen en te genieten van de sportieve uitdagingen die we organiseren.

Klaar om deel uit te maken van onze organisatie? Ontdek onze vacatures en sluit je aan bij het Beeztees-team!

Bekijk hier al onze actuele vacatures: