Werken in de logistiek betekent werken in een dynamische omgeving waar elke dag anders is. Naast de uitdagende aspecten van werken in de logistiek, is het ook een sector waar teamwork en samenwerking belangrijk zijn. In ons magazijn in Waalwijk werkt een hecht team dat gezamenlijk zorgt het leveren van uitstekende service aan onze klanten. 

Op zoek naar uitdagende baan in de logistiek? Bij ons zit je goed! Of je nu een logistiek planner, magazijnmedewerker, orderpicker of een andere logistieke functie zoekt, we hebben mogelijkheden op verschillende niveaus en met diverse verantwoordelijkheden. Of je nu aan het begin van je logistieke carrière staat of al ervaring hebt, we hebben de juiste vacature voor jou.

Hoe het is om te werken bij Beeztees in de logistiek in Waalwijk? Dat kunnen onze collega’s je natuurlijk het beste zelf vertellen! In de video stellen we je graag voor aan een aantal van onze medewerkers en hun werkzaamheden. En misschien binnenkort wel jouw collega’s?!

We verwelkomen graag jouw enthousiasme en expertise in ons team! Bekijk hieronder de actuele vacatures en solliciteer direct.

Bekijk hier al onze actuele vacatures in de logistiek:

✅ Flexibele werktijden
✅ Geen weekenden / feestdagen
✅ Brabantse bedrijfscultuur